Troben el motorista que va ajudar el cap d'HTC a arribar a temps al MWC

Obdulio Herrera va portar Peter Chou al congrés internacional de telefonia. Milers de persones han ajudat el CEO de l'empresa informàtica a identificar el conductor

Ara
1 min

BarcelonaPeter Chou, el conseller delegat de l'empresa informàtica HTC, va arribar a temps a una reunió important el dilluns 24 al Mobile World Congress gràcies a un motorista, fins ara anònim, que el va rescatar d'un embús de trànsit al centre de Barcelona i el va deixar 10 minuts després davant la porta del recinte de la Fira a Gran Via.

Després de buscar-lo amb l'ajut desinteressat de milers de persones a través de les xarxes socials i la premsa, Chou ha pogut identificar el motorista, que es diu Obdulio Herrera i té 53 anys, segons un 'post' publicat al blog corporatiu d'HTC.

Un amic d'un dels seus fills va reconèixer el protagonista d'aquesta història i va escriure un correu al blog d'HTC indicant el nom i el telèfon d'Herrera.

Herrera va deixar-li a Chou el casc de la seva filla, que portava sota el seient de la moto, i va rebutjar la recompensa econòmica que el conseller delegat d'HTC li va oferir en arribar al MWC.

Ara Chou vol agrair-li el gest, i l'ha convidat a l'esdeveniment "més important de l'any per a la companyia", segons s'explica al blog, que tindrà lloc el 25 de març a Londres.

stats