El videojoc de Tintín per a 3DS, en català!

2 min

Tintín, el carismàtic reporter de Le Petit Vingtième, el seu inseparable gos fox terrier Milú i el capità de marina Archibald Haddock estan a punt l'estrena de noves i trepidants aventures, però abans de viure-les al cinema, de la mà d'Steven Spielberg i Peter Jackson (director i productor de la cinta, respectivament), les compartiran amb els afeccionats dels videojocs. Aquest proper dia 20 d'octubre surt a la venda Les Aventures de Tintín - El Secret de l'Unicorn per a la videoconsola portàtil Nintendo 3DS. Un títol que arriba amb una magnífica notícia per als afeccionats als videojocs i tintinòfils catalans, que des d'Ara VaDeJocs celebrem i estem encantats de poder anunciar, i és que podrem jugar en català aquest títol protagonitzat pels emblemàtics personatges creats pel dibuixant belga Georges Remi, més conegut com Hergé.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

La notícia l'ha feta pública l'Institut de les Indústries Culturals de la Generalitat. Es tracta d'un producte desenvolupat per la filial d'Ubisoft a Sant Cugat del Vallès. En declaracions a Televisió de Catalunya, encarregat de comunicacions i de relacions externes d'Ubisoft Barcelona, David Darnés, ha manifestat que ha estat tot un repte dur Tintín de la pantalla gran del cinema a la pantalla petita de Nintendo 3DS i adaptar el títol a les possibilitats de representació tridimensional de la consola.

Fèlix Riera, director de l’ICIC, assenyalava durant la passada Gamelab 2011 que la publicació de videojocs en la nostra llengua ha de ser un objectiu i una qüestió d’interès prioritari, tal i com vam recollir en la nostra cobertura de la inauguració de la fira de videojocs a la capital catalana. Confiem que aquesta només sigui una primera passa per a normalitzar la presència del català en un sector en el que fins ara només ha estat testimonial, com a màxim.

stats