WhatsApp ja no funcionarà amb tots els mòbils

L'aplicació de missatgeria instantània deixarà de funcionar per a BlackBerry, Nokia i els sistemes operatius Android 2.1 i 2.2 i Windows Phone 7.1 a finals del 2016

Ara
1 min
Un dispositiu Blackberry

BarcelonaWhatsapp ha anunciat que deixarà de donar suport als dispositius BlackBerry, Nokia i als sistemes operatius Android 2.1 i 2.2 i Windows Phone 7.1 a finals de 2016. Ho ha fet a través d'un comunicat al blog de la seva web on justifiquen la seva decisió.

La companyia justifica la mesura dient que aquests dispositius no ofereixen les capacitats que necessiten per ampliar les seves característiques en el futur. "No ha sigut una decisió fàcil per a nosaltres, però és la correcta per poder oferir als nostres usuaris millors maneres per estar en contacte amb els seus amics, famílies i éssers estimats utilitzant WhatsApp.

Whatsapp recomana als usuaris actualitzar els seus dispositius per un telèfon Android, iPhone o Windows Phone més actualitzat abans que finalitzi el 2016 per poder continuar utilitzant el sistema de missatgeria instantània.

stats