Sola & Tully i el seu teatre d'objectes faran una gira de dos mesos per la Xina

Entre l'octubre i el novembre, la companyia resident al Baix Empordà oferirà 40 funcions de 'Menut cabaret' a Shenzhen i Chongqing

La Companyia de teatre i figures animades Sola & Tully, resident al Baix Empordà i formada per Helena de Sola (La Manofactoria), i l’artista i director irlandès Ronan Tully, durà a la Xina el seu espectacle 'Menut cabaret'. Aquesta proposta de teatre de mans i objectes sense text es va estrenar el 2013 i des de llavors ha recorregut destacats festivals i sales teatrals de Catalunya i Espanya. 'Menut cabaret' és el primer espectacle d’aquesta jove companyia, formada per dos veterans artistes amb arrels titellaires. 

La gira, inclosa al China Micro Theatre Programme,  es durà a terme entre l'octubre i el novembre i l'organitza Little Orange Castle Micro Theatre, membre de l’Asian Alliance of Theatre Festival for Young Audiences. Sola & Tully oferirà 40 funcions repartides en dos teatres a les ciutats de Shenzhen i Chongqing.

Poques paraules i molt sentit de l'humor. D'acord amb aquests eixos, l'espectacle ressegueix la trajectòria del Menut, que neix en una taula de jocs infantils. Nines que parlen, cotxes sense fum i ocells prehistòrics emboliquen la vida del Menut, una mà que, avorrida de tant jugar, un dia es fa artista. Un cabaret solista amb números de circ, un joc de nens fet espectacle. Una visió innocent i divertida de la vida explicada com si fóssim nens, jugant a ser artistes.

El + vist

El + comentat