SOLIDARITAT
Comarques Gironines 09/12/2021

Càritas, destinatària de la campanya solidària d’Espai Gironès

ARA
2 min
Els padrins  de la campanya solidària Llança’t per Càritas.

GironaDos projectes de Càritas per fer front a les necessitats derivades de la pandèmia de covid-19 rebran la totalitat dels diners recaptats en la campanya de solidaritat que ha engegat el centre comercial Espai Gironès i que s’allargarà fins al dia 5 de gener. La campanya porta per lema Llança’t per Càritas, i les persones que hi vulguin participar hauran de comprar una fitxa per un mínim d’un euro que els permetrà llançar-se pel tobogan de gel sintètic que s’ha instal·lat al davant del centre comercial.

El gerent del centre, Pau Jordà, assegura que la campanya està tenint molt bona acollida, per la qual cosa espera que es tanqui amb un gran èxit de recaptació, “com ha passat en les darreres campanyes solidàries que Espai Gironès ha engegat en aquestes dates tan especials”. La directora de Càritas Diocesana de Girona , Dolors Puigdevall, celebra que el centre comercial hagi pensat en aquesta entitat per destinar-hi els diners recaptats en la campanya. Puigdevall assegura que la pandèmia ha fet créixer de manera alarmant el nombre de persones necessitades d’ajut. La recaptació que rebrà es destinarà a dos dels projectes: un, per cobrir les necessitats bàsiques a persones que viuen soles o famílies en situació de precarietat econòmica, i l’altre, per oferir un espai de relació , treball en valors i reforç escolar a nens de nuclis familiars vulnerables.

Tots dos programes tenen com a beneficiaris ciutadans de les comarques gironines. “Volem retornar al territori tot el que el territori ens dona”, indica el gerent d’Espai Gironès. Per ajudar a difondre la campanya, l’apadrinen la capitana de l’Uni Girona, Laia Palau, i els periodistes Maria Xinxó i Aleix Parisé.

stats