Comarques Gironines 04/07/2017

El festival (A)phònica de Banyoles tanca la 14a edició amb una ocupació del 85% als concerts de pagament

La meitat de les actuacions han exhaurit les entrades i els espectacles gratuïts s'han omplert de públic

Acn
1 min
L'actuació de Funkysteps & The Sey Sisters durant el festival (a)phònica de Banyoles el passat 3 de juliol de 2017

BanyolesEl festival (A)phònica de Banyoles ha tancat la 14a edició aquest cap de setmana amb un 85% d'ocupació mitjana i amb la meitat dels concerts de pagament amb les entrades exhaurides. Els més concorreguts han estat el de Viggo Mortensen i el compositor Rafel Plana o el concert de Marlango.

Els espectacles gratuïts també s'han omplert de públic, amb les actuacions de Funkysteps & The Sey Sisters, Gemma Humet i La Iaia. El certamen ha ofert del 30 de juny al 2 de juliol fins a 44 propostes musicals per a tots els gustos en una vintena d'espais de la ciutat.

El certamen també ha comptat amb múltiples activitats paral·leles a través de la col·laboració de diverses entitats i establiments de la comarca, com ara presentacions de llibres, tallers, concerts de petit format o instal·lacions artístiques.

Un esdeveniment de referència

L'(A)phònica va néixer l'any 2004 en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana, i al llarg d'aquests anys s'ha consolidat com un esdeveniment de referència. En les darreres edicions ha aplegat més de 18.000 assistents, i pels seus escenaris hi han passat artistes com Jorge Drexler, The Excitements, Maïa Vidal, Joan Margarit & Carles Margarit, Standstill, Juan Perro, Mishima, Las Migas, Joan Miquel Oliver o Quimi Portet, entre d'altres.

stats