MÚSICA
Comarques Gironines 10/10/2019

El Festival de Jazz Costa Brava celebra la seva 25a edició entre avui i diumenge

Ara
1 min

PalafrugellEl Festival de Jazz Costa Brava, organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell amb el suport de la Generalitat i la Diputació de Girona, arriba enguany a la seva 25a edició, que s’iniciarà avui i s’allargarà fins diumenge.

El concert més destacat d’aquesta edició tindrà lloc dissabte (21 hores) al Teatre Municipal, amb l’actuació de La Locomotora Negra, que, juntament amb la Coral Sant Jordi, oferirà l’espectacle Duke Ellington’s Sacred Music. El concert comptarà també amb la participació del grup de ball Pachuco’s Dancers i la tap dancer Roser Font.

Soul i blues amb Jazz & Rouge

Un altre dels grans al·licients del festival és l’espectacle de producció pròpia Jazz & Rouge (Centre Fraternal, divendres, 21 h), que comptarà amb l’actuació de Violetta Curry & Jaume Vilaseca Trio. Retran homenatge a la cultura musical nord-americana d’arrels negres i a l’època daurada del soul i el blues.

Dins del calendari de concerts gratuïts s’ha programat (plaça Nova, divendres, 19 h) l’actuació de Phat Fred, un grup que barreja rock, funk i psicodèlia i jazz. Al mateix escenari, dissabte al migdia hi actuarà Susana Sheiman & L’Energia Big Band amb els Combos de l’Escola de Música de Palafrugell, i a les set de la tarda, Anna Sàez Quintet.

Diumenge, l’últim dia del festival, el públic podrà gaudir de dos espectacles més: a les onze del matí, cercavila pels carrers del centre a càrrec de la Xaranga de l’Escola de Música de Palafrugell, i a les dotze del migdia, l’actuació de Clarence Bekker Band. La programació sencera del festival es pot consultar a la web www.palafrugell.cat.

stats