CULTURA
Comarques Gironines 01/07/2021

El FITAG portarà 27 grups de teatre amateur

ACN/ARA
1 min
Imatge del vídeo promocional  de la nova edició del FITAG.

GironaLa XXI edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) comptarà amb 27 grups i recupera la presència de companyies estrangeres, després d’una edició del 2020 en ple confinament i marcada per la pandèmia. En l’edició d’enguany es presentaran funcions de l’Argentina, Colòmbia, Cuba, el Marroc, Suïssa i Geòrgia. El festival es farà del 24 al 28 d’agost en set municipis de les comarques gironines.

També torna a augmentar el nombre de companyies de l’Estat, amb la coproducció d’Escenamateur-FATEX-FITAG Extremadura, que estrena el festival amb l’obra La comedia de las Lalis, i propostes escèniques procedents d’Astúries, Castella i Lleó, Galícia, Navarra, Madrid, Andalusia o el País Valencià. Pel que fa a les companyies catalanes, n’hi ha de Sant Julià de Ramis, Girona, Vilobí d’Onyar, Figueres, Maçanet de la Selva, Puigcerdà, Campdevànol, Terrassa o Calaf.

Enguany es podran veure els espectacles del festival a Sant Pere Pescador, Palamós, Sant Gregori, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Vidreres i Llançà. Amb el lema “The FITAG flights again, welcome aboard ”, el festival vol demostrar que “torna a aixecar el vol”.

stats