Publicitat
Publicitat

Cultura

Agustí Villaronga començarà a rodar 'Incerta glòria' al 2015

L'any que ve Àlex Rigola estrenarà la versió teatral de la novel·la de Joan Sales al Teatre Nacional de Catalunya el 20 de maig. Aquests dies el director i dramaturg fa la primera fase del càsting

El projecte cinematogràfic d''Incerta glòria', adaptació de la novel·la de Joan Sales, ja té data de rodatge: es farà al llarg del 2015, quan el seu director, Agustí Villaronga, acabi el projecte que actualment està filmant. Isona Passola, de Massa d'or, productora de la pel·lícula, ha explicat a l'ARA que "el guió de Villaronga i de Coral Cruz és extraordinari", i que diverses televisions han apostat molt fort pel film, entre elles, "TV3, Canal Plus i TVE". Passola ha dit que 'Incerta glòria' tindrà "un pressupost mig europeu, tirant a baix, perquè no hi ha més diners". Assegura que "el càsting serà molt jove" i que el rodatge es farà sobretot a l'Aragó, tot i que no ha volgut precisar si té algun nom al cap perquè interpreti els principals personatges de la novel·la: "En cinema, si avances gaires coses les acabes canviant".

'Incerta glòria', que acaba de ser triada pel setmanari 'The economist' com una de les  deu millors obres de ficció del 2014 –al novembre se'n va presentar la traducció anglesa a Londres–, tindrà abans de la versió cinematogràfica una adaptació teatral dirigida per Àlex Rigola. El director i dramaturg prepara la primera fase del càsting, que consisteix en gravar un vídeo interpretant un petit text i enviar-lo abans del 22 de desembre a castingincertagloria@gmail.com. L'obra de teatre serà representada a la sala petita del TNC del 20 de maig al 14 de juny del 2015.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT