Amics de la Rambla demana a l'Ajuntament que es reprengui l'activitat al Club Capitol

La sala està tancada des del 3 de juliol per danys greus causats per una inundació

L'associació Amics de la Rambla es mostra "preocupada" per la situació actual del Club Capitol. La sala, gestionada pel Grup Balañá, té l'activitat suspesa des del 3 de juliol a causa dels danys produïts per una inundació. Arran d'aquesta situació, Amics de la Rambla demana a l'Ajuntament de Barcelona que vetlli per la continuïtat de l'activitat cultural del Club Capitol.

"La possible pèrdua d'una activitat cultural a la Rambla, sumada a la pèrdua d'un establiment emblemàtic per la seva història i valor sentimental per diferents generacions de barcelonins, suposa una terrible notícia que la Rambla i Barcelona no es poden permetre", diuen. El Club Capitol va suspendre funcions després de patir danys greus per una inundació de l'Hotel Continental. Grup Balañá va anunciar la voluntat de reobrir la sala, tot i que no va concretar la data. 

El Capitol Cinema va obrir les portes el 1926 i es va convertir en un dels cinemes més populars de Barcelona. Des del 1990, el Club Capitol ha funcionat com una sala de teatre i ha sigut l'escenari d'espectacles com 'Els homes són de Mart i les dones de Venus', 'Animals de companyia', 'Les coses excepcionals' i 'Lapònia', entre més.

Més continguts de