Publicitat
Publicitat

Música

Les entrades es posaran a la venda el 8 d'agost

Antònia Font i Niña Pastori, noves confirmacions per al Temporada Alta 2011

El grup mallorquí actuarà el 8 d'octubre, mentre que la cantant flamenca presentarà el seu nou disc, 'La orilla de mi pelo', el 2 de desembre

El Festival Temporada Alta, que se celebra a Girona i Salt de l'1 d'octubre a l 12 de desembre, ha anunciat avui la participació dels mallorquins Antònia Font i de la cantant Niña Pastori a la vintena edició del certamen. Els grup liderat per Joan Miquel Oliver actuarà el 8 d'octubre a l'Auditori de Girona per presentar-hi el seu nou disc Lamparetes (Robot Innocent, 2011). Al mateix auditori, Niña Pastori defensarà el seu nou treball,  La orilla de mi pelo, un disc publicat coincidint amb els 15 anys de carrera artística, el 2 de desembre.

Les entrades per als dos concerts es posaran a la venda el dilluns 8 d'agost, a les 10 del matí. El mateix dia es començaran a vendre les entrades de l'espectacle Delicades, de T de teatre, el 15 i 16 d'octubre al Teatre Municipal de Girona.

Aquestes últimes confirmacions se sumen als concerts ja anunciats de Vetusta Morla, Sopa de Cabra i Anna Roig i L'ombre de ton chien.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT