Ara Mateix

Banksy denuncia l'ús del gas lacrimogen al camp de refugiats de Calais amb un nou grafiti

Banksy va fer una nova incursió nocturna dissabte per deixar clar, amb un dibuix a la façana de l'ambaixada francesa a Londres, el seu desacord amb la política que s'està seguint amb els refugiats de Calais. Al grafiti apareix la imatge d'un personatge del musical 'Els miserables' plorant perquè li han tirat gas lacrimogen. L'obra artística inclou un codi QR, perquè qui ho vulgui pugui veure amb el mòbil un vídeo que mostra l'actuació de la policia al camp de refugiats el 5 de gener.

No és la primera crítica que fa Banksy sobre el camp de refugiats, conegut popularment amb el nom de 'La jungla'. Banksy també va fer un grafiti amb Steve Jobs, fill d'immigrants sirians, representant un refugiat. Banksy va escriure que si Apple existeix és en part perquè els Estats Units va deixar entrar al país un jove refugiat de Homs.

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar