Barragán, Goyo Jiménez i Marianico el Corto, al nou Girona Comedy Festival

Toni Albà obrirà el festival de la Cúpula de les Arts a la primavera

La Cúpula de les Arts acollirà aquesta primavera un nou festival amb l'humor com a eix central. Sota el nom de Girona Comedy Festival, l'equipament privat comptarà amb un espectacle únic dels còmics Barragán, Jaimito Borromeo i Marianico el Corto.

La fundació privada Circus Arts Foundation de Genís Matabosch és qui hi ha al darrera. La cita tindrà lloc entre el 30 de març i el 22 d'abril del 2019 i oferirà monòlegs de Toni Albà, JJ Vaquero i humoristes que protagonitzaven el popular concurs televisiu 'No te rías que es peor' com Barragán, Jaimito Borromeo i Marianico el Corto. També Edu Soto, El Sevilla i Luis Piedrahita.

El 30 de març Toni Albà serà l'encarregat d'arrencar amb la programació amb l'espectacle 'Audiència i-real', en què representarà el rei emèrit Joan Carles I. Una setmana abans de començar el festival la Cúpula de les Arts acollirà el "monologuista més taquiller de l'estat espanyol", Goyo Jiménez.

Matabosch també ha defugit de les crítiques d'alguns veïns sobre els sorolls de l'equipament i ha recordat que "cap dels espectacles s'ha acabat més tard de les onze de la nit". Actualment la Cúpula de les Arts no programa només circ, com esperava el promotor, sinó que ha ampliat l'oferta per programar sobretot concerts amb noms com Chenoa i Nuria Fergó o properament musicals com 'Michael's Legacy' i 'Aladdin', a part d'espectacles de Lloll Beltran i Antonia Sanjuan. 

Més continguts de