Publicitat
Publicitat

La versió de 'Boig per tu' de Shakira en català recorre la xarxa

La discogràfica fa retirar el vídeo de YouTube però l'àudio es troba en altres webs

La interpretació de Shakira del 'Boig per tu' en català que inclourà la versió de luxe del nou disc ja corre per les xarxes socials. Es tracta d'una versió difosa a YouTube i també per la pàgina web likemusicpop.com sense confirmació oficial. El vídeo –que simplement muntava l'àudio sobre una foto de la cantant– ha estat retirat aquest dissabte a la tarda a petició de la discogràfica RCA, però encara es troba l'àudio en altres webs. També se'n pot sentir un fragment a la web d'Amazon d'altres països, com per exemple en la versió alemanya, segons ha fet notar un lector de l'Ara.cat.

En la presentació a Barcelona del nou disc, que surt a la venda el 25 de març, la cantant va explicar que havia decidit enregistrar en català 'Boig per tu', de Sau, "una de les cançons preferides del Gerard [Piqué] i una de les més boniques que he sentit mai". La cançó catalana apareixerà només a l'edició 'deluxe' de l'àlbum, fet que encara genera més expectativa perquè no forma part del vídeo oficial de promoció que ha llançat la mateixa cantant.

No obstant, les dues versions del disc inclouen "una adaptació" en castellà batejada amb el nom de 'Loca por ti' en l'edició estàndard. De fet, la cantant va penjar al seu Twitter un avançament del disc en què apareix un fragment de la versió en castellà del 'Boig per tu' (en aquest vídeo, al minut 7.30). Les dues edicions estaran disponibles a iTunes a partir de dilluns, 24 de març, mentre que els dos discos estaran a la venda l'endemà, dimarts, 25 de març.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT