El 'Boig per tu' de Shakira: escolta la cançó i mira com es va gravar

El nou disc de la cantant ja és des d'aquest dilluns a Spotify i iTunes. Aquest cap de setmana va circular per les xarxes una versió no oficial


Ja podeu escoltar la interpretació de Shakira del 'Boig per tu' en català. La discogràfica Sony l'ha fet arribar aquest dilluns als mitjans després que aquest cap de setmana circulés per les xarxes socials una versió no oficial.

El disc ja és des d'aquest dilluns a Spotify i a iTunes. 

La cantant també ha penjat al seu canal de YouTube un vídeo on se la veu amb el seu equip durant la gravació del tema.


En la presentació a Barcelona del nou disc, que surt a la venda aquest dimarts 25 de març, la cantant va explicar que havia decidit enregistrar en català 'Boig per tu', de Sau, "una de les cançons preferides del Gerard [Piqué] i una de les més boniques que he sentit mai". La cançó catalana apareix només a l'edició de luxe de l'àlbum, fet que encara genera més expectativa perquè no forma part del vídeo oficial de promoció que ha llançat la mateixa cantant.

No obstant, les dues versions del disc inclouen "una adaptació" en castellà batejada amb el nom de 'Loca por ti' en l'edició estàndard. Els dos discos estaran a la venda aquest dimarts 25 de març.