Música

Bruce Springsteen debutarà a Broadway

El músic farà des del 3 d'octubre al 26 de novembre una sèrie de concerts acústics al Walter Kerr Theater, de només 960 places

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen debutarà a Broadway el pròxim octubre amb un espectacle "íntim i personal" que farà durant gairebé 8 setmanes. Les entrades sortiran a la venda a finals d'agost, segons ha informat aquest dimecres el músic a través de la seva pàgina web. "Volia fer uns xous tan personals i íntims com fos possible", va explicar Springsteen en un comunicat, que va detallar que el Walter Kerr Theatre, on tindran lloc els concerts i que té 960 seients, és "probablement el lloc més petit" on ha actuat en els últims 40 anys.

"El xou soc jo, la guitarra, el piano, les paraules i la música", ha especificat el Boss. A l'espectacle, el músic nascut a New Jersey el 1949 té previst repassar la trajectòria de la seva vida i el seu treball amb l'objectiu de "proveir d'entreteniment i comunicar alguna cosa de valor". Aquests concerts novaiorquesos de Springsteen, que tindran lloc cinc vegades per setmana, començaran el 3 d'octubre i finalitzaran el 26 de novembre.

"Bruce Sprinsgteen és un dels grans escriptors musicals i Broadway està construït sobre una tradició de contes musicals", va assenyalar Jordan Roth, president de Jujamcyn Theaters, propietària del Walter Kerr. Les entrades per a 'Springsteen on Broadway' sortiran a la venda el 30 d'agost a la pàgina web Tiquet Màster Verified Fan, un sistema amb el qual es vol donar accés als seguidors més fidels i limitar l'impacte de la revenda. Els seguidors de Springsteen que vulguin adquirir entrades s'hauran de registrar a la pàgina des d'avui fins al pròxim 27 d'agost i en dos dies se'ls notificarà si poden accedir a la compra de localitats.