Cultura 04/08/2017

Bruce Springsteen, els sents?

Ja pots veure el vídeo on 4.000 seguidors del Boss interpreten alhora la cançó 'No surrender' durant el festival homenatge del mateix nom

M.t
1 min

BarcelonaVilanova de Bellpuig es va convertir durant unes hores en la nova Nova Jersey, ciutat originària de Bruce Springsteen, gràcies al festival No Surrender, una trobada que va tenir lloc a la localitat lleidatana el 8 de juliol i que va aplegar 4000 fans del Boss per interpretar la cançó 'No surrender'. Al llarg dels sis minuts del vídeo, mil bateries, cantants, guitarristes, teclistes i baixistes se sincronitzen a la perfecció per interpretar aquest tema, publicat l'any 1984 a l'aclamat disc 'Born in the USA'. A més de tocar la cançó, es va gravar un videoclip que s'acaba de publicar i que, teòricament, s'enviarà a Bruce Springsteen. El No Surrender va ser un festival en tota regla, amb diversos escenaris i artistes com Manel Fuentes & The Spring's Team, Willy & The Poorboys o Comandants, entre molts altres.

Aquest tipus d'acció col·lectiva no és la primera que s'organitza. Ja l'any 2015 un miler d'italians -anomenats els Rockin' 1000- es van posar d'acord per interpretar el tema 'Learn to fly' dels Foo Fighters. D'aquesta peculiar manera, demanaven que la banda de Dave Grohl anés a tocar a la seva ciutat, Cesena. El vídeo es va viralitzar i va aconseguir arribar fins a Grohl, que, al seu torn, va gravar un vídeo parlant en italià en què els prometia que aviat els Foo hi anirien a tocar.

stats