Publicitat
Publicitat

Música

Bruce Springsteen actuarà a Barcelona el 17 de maig

El concert a l'Estadi Olímpic de Barcelona serà el segon de la gira mundial que Springsteen iniciarà a Sevilla el 13 de maig

La música de Bruce Springsteen tornarà a sonar a Barcelona el 17 de maig de l'any que ve. El rocker nord-americà sortirà de gira amb l'E-Street Band per presentar el seu nou àlbum, que es publicarà el 2012, i ja té pràcticament enllestit. The Boss encetarà el 13 de maig la gira mundial a Sevilla, on també realitzarà els assajos, i després es traslladarà a Barcelona, on celebrarà el segon concert, a l'Estadi Olímpic. El xou passarà a continuació per Sant Sebastià, el 2 de juny, i per Madrid, el 17, i després continuarà per altres ciutats europees, com ara Montpellier (19 de juny), Manchester (22 de juny) i París (5 de juliol).

Les entrades mantindran el mateix preu que a la gira del 2009: l'entrada general costarà 65 euros, mentre que les dels seients reservats variaran entre els 65 i els 83 euros, segons la ciutat i la ubicació. Sortiran a la venda el dimarts 29 de novembre a les 10 del matí i es podran comprar a través de Doctor Music, Ticketmaster, Fnac, Carrefour i altres punts de venda oficial de la xarxa Ticketmaster-Tick Tack Ticket. També es podran adquirir per telèfon, trucant al 902 15 00 25.

A més de disc nou i gira mundial, el 2012 portarà més bones notícies a Springsteen i els seus seguidors, ja que el seu clàssic Born in the USA, publicat l'any 1984, serà presentat al Saló de la Fama dels Grammy.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de