MÚSICA

Cancel·len el festival Woodstock 50

Els organitzadors afirmen no poder garantir la seguretat i salut dels assistents

El festival Woodstock 50, previst per a l'agost a Watkins Glen, a l'estat de Nova York, i que celebrava els cinquanta anys del llegendari esdeveniment del 1969, s'ha cancel·lat, segons informen els organitzadors en un comunicat.

Woodstock tenia previstes actuacions de Miley Cyrus, Imagine Dragons, Jay-Z, Santana, Dead & Company, Pussy Riot, The Killers, Chance the Rapper i The Lumineers, entre molts altres noms. Els Black Keys, que també hi havien de tocar, havien anul·lat la seva actuació "per problemes de programació".

Woodstock celebrarà el 50è aniversari amb un festival de música a Nova York

"Tot i la gran inversió de temps, esforç i compromís, no creiem que la producció del festival es pugui executar com un esdeveniment digne de la marca Woodstock i a la vegada garantir la salut i seguretat dels artistes, socis i assistents", han explicat els seus representants. La preocupació sobre la seva capacitat, el condicionament del lloc i problemes amb els permisos ha empès un dels inversors, Dentsu Aegis Network Amplifi Live, a cancel·lar-lo.

Els responsables del festival van intentar negociar amb Live Nation i AEG –dues de les productores d'esdeveniments en viu que hi participen– de sol·licitar una inversió de 20 milions de dòlars per salvar-lo, però van rebutjar l'oferta, segons informa la revista ' Billboard'.

Més continguts de