Música

Nova cançó inèdita de Coldplay, 'Miracles'

Forma part de la banda sonora de la pel·lícula 'Unbroken', d'Angelina Jolie, que arribarà als cinemes aquest Nadal

La banda britànica Coldplay ha llançat a través de la seva pàgina web oficial el tema ' Miracles', part de la banda sonora de la pel·lícula dirigida per l'actriu nord-americana Angelina Jolie 'Unbroken'.

"Estem encantats de publicar una cançó completament nova, 'Miracles', que va ser escrita especialment per a la pel·lícula d'Universal Pictures 'Unbroken', ha anunciat la banda liderada per Chris Martin en un breu comunicat. Aquest Nadal arribarà a les pantalles de tot el món la cinta de Jolie, una història basada en la vida d'un atleta nord-americà que va ser capturat pels japonesos durant la Guerra del Pacífic.

Coldplay, que va debutar l'any 2000 amb l'àlbum 'Parachutes', treballa actualment en l'elaboració de 'A head full of dreams', el seu pròxim treball. Martin, líder del grup, va suggerir la setmana passada que el seu pròxim disc podria ser l'últim. "És el nostre setè disc i el veiem com si fos l'últim llibre de Harry Potter", va dir Martin, que va assegurar que els temes que estan gravant aquest any tindran un so diferent als que han publicat fins ara.