Publicitat
Publicitat

Art

Les serigrafies de Marilyn d'Andy Warhol s'han venut per 3,8 milions d'euros

'Conversation Piece', l'escultura més cara de Juan Muñoz

La peça s'ha subhastat per 3,6 milions d'euros a la casa Sotheby's de Londres

L'escultura Conversation Piece, de l'artista espanyol Juan Muñoz, s'ha convertit en la seva obra més cara venuda fins ara, en una subhasta d'art contemporani a la casa Sotheby's de Londres.

La composició de dues figures de bronze s'ha venut per 3 milions de lliures (que equivalen a 3,6 milions d'euros). L'obra forma part d'una de les col·leccions més conegudes de l'artista i procedia d'una col·lecció privada europea.

La subhasta de la primera de les peces ha superat les previsions de Sotheby's, que havia fixat el preu de sortida en 1,4 milions d'euros, i ha suposat un rècord en dòlars per una obra de Muñoz. L'adjudicació de l'obra ha provocat els aplaudiments dels assistents a la sala. La segona de les obres venudes, també titulada Conversation Piece, representa la conversa de tres personatges, està realitzada en resina de polièster i s'ha adjudicat per 1,1 milions d'euros.

La subhasta d'art contemporani de Sotheby's també ha comptat amb les obres de Gerhard Richter, David Hockney i Andy Warhol. La seva obra Nine Multicoloured Marilyns, de la sèrie Reversal, s'ha adquirit per 3,8 milions d'euros.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT