Publicitat
Publicitat

MÚSICA

David Bowie va refusar actuar a la clausura dels Jocs Olímpics de Londres

El britànic, de 65 anys, és un dels artistes que no ha acceptat participar en la cerimònia, com els Rolling Stones o els Sex Pistols

El cantant David Bowie és un dels artistes britànics que no va acceptar participar en la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres 2012 diumenge passat. Bowie, de 65 anys, no ha fet una gira des del 2006 i es va negar a interpretar el seu tema 'Heroes' davant dels 80.000 espectadors que omplien l'Estadi Olímpic de Londres i dels centenars de milions de teleespectadors que ho van veure des de casa seva arreu del món. 'Heroes' ha estat, durant aquests Jocs Olímpics, l'himne no oficial de l'equip olímpic britànic.

Els organitzadors de l'esdeveniment, que sembla que van insistir a Bowie, tampoc van poder convèncer alguns altres famosos cantants o grups britànics, com els Sex Pistols, els Rolling Stones o Kate Bush. En canvi, les Spice Girls, Take That, George Michael, The Who, Elbow o Annie Lennox sí que van voler participar en la festa de la clausura.


 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT