Música
Cultura 21/11/2012

La cançó 'Déjà-vu' d'Els Amics de les Arts es transforma en un conte

Les il·lustracions són del dibuixant eivissenc Víctor Escandell

Acn
2 min
'Déjà vu'

BarcelonaEls Amics de les Arts i l'il·lustrador eivissenc Víctor Escandell presenten el conte de la cançó 'Déjà-vu', de la qual han fet una nova versió amb l'acordionista Gregori Ferrer, del Col·lectiu Brossa. Amb una barreja de fotografies, collages, dibuixos i tot tipus de tipografies, Els Amics de les Arts han reversionat la peça per oferir, segons explica la banda, "un tros de cançó de forma visual", un "regal no només per a nens".

"La cançó desperta la rauxa de dos amants i teníem ganes de convertir la història en llibre", han afegit, com una manera de "transmetre amor a través d'un conte i una música". Els Amics de les Arts feia temps que tenien ganes de convertir una de les seves cançons en llibre. Enmig de la gira de presentació del disc 'Espècies per catalogar', la banda va decidir tirar endavant el projecte. Segons Eduard Costa, un dels membres del grup, era una oportunitat per "reinventar i revisitar" les pròpies cançons.

L'experiència els ha agradat tant que voldrien repetir-la amb altres peces com 'Liverpool' o 'El tren transsiberià', per exemple, peces que creuen que poden "esdevenir contes". De moment, el quartet veu lluny la publicació d'un nou disc. Eduard Costa reconeix que van fent "cosetes", però que encara no hi ha cançons tancades. "Temps al temps i a poc a poc. Ja sortirà", ha assegurat.

Els Amics de les Arts estan preparant el final de la gira de presentació d''Espècies per catalogar', amb concerts per Espanya, i acabant d'organitzar 'Els Amics i els seus Amics', una actuació benèfica que se celebrarà el 20 de desembre a Sant Cugat del Vallès i que comptarà amb la participació del Col·lectiu Brossa, Andrea Motis i Joan Chamorro i la Big Band del Taller de Músics.

stats