Publicitat
Publicitat

TEATRE

Set espectacles imprescindibles per veure en família

S'acosta Nadal i la cartellera bull. Les estrenes del Mag Lari i EGOS Teatre, dues propostes que creixen en espectacularitat, coincideixen amb una allau de petits muntatges excepcionals de circ

1. El crim de Lord Arthur Saville, d'EGOS Teatre

Dues superproduccions teatrals competeixen per atreure les famílies al teatre. Al Teatre Nacional, els EGOS Teatre passaran el Nadal vigilant El crim de Lord Arthur Saville, un muntatge "tècnicament digne del West End", segons Joan Maria Segura.

2. Splenda, del Mag Lari

Al Tívoli, el Mag Lari desplega grans efectes de màgia d'escena amanits amb el seu humor irreverent a Splenda. El muntatge és una "cosa mai vista, excepte a Las Vegas", segons el seu director, Àngel Llàcer. I, de passada, homenatja Michael Jackson amb la banda sonora i el vestuari. 

3. Circ Teatre Modern

Reduint la grandiositat a una carpa per a 120 persones situada davant del Mercat de les Flors, el Circ Teatre Modern mostra les interioritats de les tècniques circenses amb una senzillesa i un preciosisme corprenedors.

4. Ï, de Blai Mateu

El fill de Tortell Poltrona, sol a escena, es qüestiona Espanya i la identitat recordant els exiliats del 1939, al Teatre Lliure. I això en clau de clown. Imprescindible.

5. Mirant a Yukali, d'Alba Sarraute

Pallassa revelació, Alba Sarraute recupera el seu espectacle fetitxe al Sat!, un muntatge poètic, musical, irreverent que la crítica va alabar a "esdeveniment".

6. Maravillas, del Circ d'Hivern

L'Ateneu de Nou Barris produeix aquest muntatge amb un to autoparòdic impagable. Veterans artistes de circ es conjuren en un espectacle col·lectiu i entranyable.

7. Generacions, del Circ Raluy

Situat al Moll de la Fusta, el circ dels Raluy és més veterà i més proper als infants, així com el Circo Italiano de la Monumental. Dos clàssics que no mereixen caure de la llista, tot i que no combreguin al cent per cent amb el circ contemporani apte per a adults.

Podeu llegir l' article complet a l'ARA PREMIUM.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT