Ebri Knight i Herba Negra denuncien que els han cancel·lat un concert "per motius polítics"

Les formacions havien d'actuar aquest dissabte a la sala Amstel Art de València

Els grups Ebri Knight i Herba Negra han explicat aquest divendres a través de les xarxes socials que la sala Amstel Art de València els ha cancel·lat un concert "per motius polítics i ideològics". A través d'un comunicat, les formacions consideren que la cancel·lació és "un atac contra la llibertat d'expressió" i han afirmat que estudiaran emprendre accions legals contra el que, des del seu punt de vista, és "un atac d'odi i de discriminació evident". 

Segons els dos grups, el concert estava programat des de feia mesos. Dijous, diuen, un representant de Heineken (la gestora de la sala) els va exigir "el compromís de no manifestar cap missatge polític ni religiós durant el concert" i de no vendre "material amb continguts d'aquest tipus". "Unes hores després d'aquesta exigència, i de dir que no li agradava Ebri Knight després de consultar les xarxes socials del grup, la gerència va comunicar que cancel·lava el concert", asseguren. 

Ebri Knight i Herba Negra han subratllat que són "dues bandes compromeses" que entenen "la música com un altaveu de consciència i canvi". Així mateix, s'han compromès a tornar els diners de les entrades i a buscar una nova data i sala a València "que respecti els drets fonamentals i no apliqui la censura".

Més continguts de