Publicitat
Publicitat

MODA

Tres models es despullen al Museu d'Orsay per anunciar una marca de llenceria

Les noies es van quedar en roba interior per gravar un anunci per a la firma Etam. El museu francès es planteja denunciar-la

El Museu parisenc d'Orsay es planteja denunciar la firma de llenceria Etam per la desfilada improvisada de roba interior que van realitzar-hi aquest dilluns tres models , segons ha indicat la directora de comunicació , Amélie Hardivillier . La gravació mostra com tres noies es treuen els abrics en una de les sales del museu i davant la mirada i somriures incrèduls dels visitants , caminen i fan broma en roba interior sense que cap vigilant les intercepti . " Malgrat el que es veu , no es van passejar lliurement pel museu . Van ser descobertes en un moment , se'ls va dir que es vestissin i ho van fer al·legant que es tractava d' un comiat de soltera . Després , just abans de la sortida , es van tornar a treure la gavardina per gravar el final del vídeo " , va dir Hardivillier al diari Libération .

Etam , segons la representant del museu , no va sol·licitar cap autorització de rodatge , i en cas d'haver-la fet assegura que hauria estat denegada .
La marca va fer l'acció com a estratègia publicitària  per anunciar una desfilada oficial que se celebrarà el proper 23 de gener. Però l a reacció dels internautes , abans que es pronunciés el museu , ha estat crítica, perquè creien que era la cessió d'un espai cultural d'aquesta categoria per a fins comercials .

Hardivillier ha assegurat que el servei jurídic ja prepara una carta per queixar-se oficialment davant l'empresa , i es planteja denunciar-la pels fets .

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de