Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Tanca la promotora de música clàssica Euroconcert

Després de 26 anys, Euroconcert comunica el cessament definitiu de les seves activitats professionals. El motiu, la manca de suport institucional i privat arran de la crisi econòmica

La promotora de concerts de música clàssica Euroconcert comunica el cessament definitiu de les seves activitats professionals després de 26 anys de servei a la música.
 
Euroconcert ha pres aquesta decisió davant la pressió produïda per la crisi general i per les conseqüències econòmiques derivades del suport de les institucions públiques i dels organismes privats que fins al moment han permès en gran part el manteniment dels projectes i realitzacions musicals.
 
La promotora s’ha vist obligada a cancel·lar els seus projectes immediats: la temporada de concerts al Palau de la Música Catalana, el cicle d’orgue a la catedral de Barcelona, el cicle Música i Músics de Catalunya i la gestió com a agència de concerts, a més d'altres iniciatives en el camp de la música.
 
En el comunicat enviat a la premsa, Euroconcert "lamenta profundament aquestes decisions –ben contràries a la seva voluntat–, que l’han empès a una situació insostenible i d’extrema dificultat".
 
"Euroconcert és conscient d’haver portat a terme una trajectòria professional caracteritzada per un segell propi i peculiar", afirma el mateix comunicat. "El rigor, l’interès i la qualitat –i, en molts moments, la gosadia– han estat els eixos de la seva actuació fins al dia d’avui".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT