MÚSICA
Cultura 02/06/2011

A Mourinho no li agrada el Faraday

El Mourinho de 'Crackòvia' explica "por qué" no s'ha d'anar al Faraday en l'espot del festival, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú de l'1 al 3 de juliol. El festival, que compta amb The High Llamas, The Bluetones, Ron Sexsmith i Standstill, ja ha anunciat la distribució dels artistes del cartell per dies, i divendres celebra una festa de presentació a Barcelona amb Senior i The Mighty Fools

Redacció
1 min

BarcelonaEl festival Faraday, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú de l'1 al 3 de juliol, ha estrenat un espot en què el Mourinho de Crackòvia explica "por qué" no s'ha d'anar al festival.

El Faraday ha anunciat aquesta setmana la distribució dels artistes per dies. Entre els caps de cartell del festival hi ha els britànics The High Llamas i The Bluetones, el canadenc Ron Sexsmith i els barcelonins Standstill. Podeu consultar tota la programació i la distribució d'artistes per dies al web del festival.

Divendres el festival celebrarà una festa de presentació a Barcelona a La [2] de l'Apolo amb els directes de Senior i el Cor Brutal, The Mighty Fools i la sessió de DJ de Guille Milkyway (La Casa Azul).

stats