Publicitat
Publicitat

Gastronomia

El Fòrum Gastronòmic de Girona s'obre al públic general

Les demostracions de cuina i tast a l'Auditori seran gratis. Ferran Adrià i Joan Roca obriran i tancaran el certamen


En la seva propera edició, del 20 a 23 de febrer del 2011, el Fòrum Gastronòmic de Girona oferirà gratuïtament les sessions de demostració de cuina i tast que es realitzaran a l'Auditori. També seran gratis les activitats a l'Aula Activa, un espai interactiu on els assistents estaran al costat del cuiner i podran degustar els seus plats, i les de l'Aula del Vi, dedicada al món del vi i el cava.

Durant la presentació d'aquest certamen gastronòmic, el més prestigiós que es celebra a Catalunya, els seus directors, Pep Palau i Jaume von Arend, van avançar la participació de Ferran Adrià, que obrirà el Fòrum, i de Joan Roca, que serà l'encarregat de la cloenda. A més de cuiners catalans i espanyols, hi participaran xefs d'Estats Units, la Xina i el Japó.

Durant els tres dies d'aquest fòrum professional –diumenge és obert al públic general– es portaran a terme més de cent activitats: entre elles les exposicions "Art i Gastronomia", organitzada pel Museu d'Art de Girona, i l'exposició de la revista Cuina, que commemora els seus deu anys de trajectòria amb un conjunt de fotografies.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT