Isabella Rossellini torna a Barcelona amb la gira de 'Link Link Circus'

L'actriu va estrenar aquesta conferència sobre els animals al Teatre Akadèmia al març

L'actriu Isabella Rossellini torna al Teatre Akadèmia del 6 al 8 d'octubre per iniciar la gira internacional de 'Link Link Circus", un monòleg inspirat en el món animal que es va estrenar mundialment el passat 14 de març en aquest mateix espai escènic barceloní de petit format.

Isabella Rossellini: “La vagina dels animals encara és un gran misteri”

L'obra, en la qual Rossellini comparteix protagonisme amb el seu gos Pa, estarà a l'Akadèmia fins al 9 d'octubre. El director artístic de la sala barcelonina, Guido Torlonia, dirigeix el muntatge, que ha fet temporada al BAC de Nova York i ara comença a Barcelona una gira que la portarà a Niça, Narbona, Atenes, Londres, Vitòria, Pamplona i Los Angeles, entre altres ciutats.

L'actriu, que codirigeix i protagonitza la peça, comparteix escenari amb el seu gos, que es posa a la pell de diferents animals, i amb el domador de gossos Schuyler Beeman. 'Link Link Circus' és un monòleg sobre les emocions, la intel·ligència i la capacitat comunicativa dels animals, basat en dades científiques que Rossellini tracta amb sentit de l'humor i ganes d'entretenir.