Cinema

Jacqueline Bisset s'incorpora a la pel·lícula sobre Dominique Strauss-Kahn que prepara Abel Ferrara

L'actriu substitueix Isabelle Adjani en el paper de la dona de Dominique Strauss-Kahn. El rodatge començarà al mes d'abril a Nova York, i és una adaptació lliure de l'escàndol en què es va veure embolicat el llavors director general del Fons Monetari Internacional

L'actriu Jacqueline Bisset substituirà Isabelle Adjani com a protagonista de la pel·lícula que prepara el cineasta Abel Ferrara sobre l'exdirector general de l'FMI , Dominique Strauss - Kahn , després que aquesta decidís retirar-se del projecte . La notícia ha estat difosa en exclusiva per la revista 'Gala' i confirmada posteriorment per Cinéart , l'agència artística de Bisset , que no ha donat més detalls sobre aquest projecte que començarà a rodar-se a Nova York l'abril .

El film , protagonitzat també per Gérard Depardieu i que segons ' Gala' porta el títol provisional de ' June Project' ( 'Projecte de juny ') , s'anuncia com una adaptació lliure de l'escàndol en què es va veure embolicat Strauss - Kahn el 2011 . Si es compleixen les dates anunciades , hauran passat poc menys de dos anys des que el maig del 2011 Dominique Strauss-Kahn fos detingut a Nova York després d'una trobada amb la cambrera d'un hotel que el va acusar posteriorment d'atac sexual .

El cas va continuar amb un procés penal de diversos mesos del qual finalment Strauss - Kahn va quedar lliure de càrrecs a finals d'agost de 2011 , mes en què els advocats de la dona van recórrer a la justícia civil amb una querella que es va saldar amb un acord milionari entre les parts . El títol de la pel·lícula , segons Gala , podria fer referència a la data en què el polític i economista francès es va declarar no culpable dels càrrecs presentats contra ell per delictes relacionats amb abusos sexuals i intent de violació .

Adjani va anunciar al març la seva retirada perquè , tot i el seu " entusiasme " per actuar amb Depardieu i del " interès artístic d'entrar en l'univers de Ferrara " , no volia formar part de la " intrusió destructora en l'esfera privada " que en els últims mesos ha afectat el matrimoni format per Dominique Strauss-Kahn i Anne Sinclair.