Publicitat
Publicitat

Joan Manuel Serrat acomiada Joan Barril cantant 'Res no es mesquí'

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha acollit aquest diumenge un homenatge al periodista i escriptor barceloní

Vestit de negre i amb la guitarra en mà. Així ha entrat Joan Manuel Serrat al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona aquest diumenge a quarts d'una. Darrere, el fèretre de Joan Barril, el periodista i escriptor mort dissabte als 62 anys. I aleshores Serrat ha interpretat 'Res no es mesquí'. Paraules de Joan Salvat-Papasseit per acomiadar l'amic.

Així ha acabat l'homenatge a Joan Barril. Abans, amics, companys i familiars ha dedicat breus i emocionants parlaments a la seva memòria. Joan Ollé, 'el germà', ha llegit un poema de Gil de Biedma després de recordar allò que tantes vegades havien parlat, que quan un dels dos marxés "a l'altre li tocaria parlar". Altres companys de generació, com Joan Subirats i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, han recordat vivències compartides. Marina Rossell ha cantant 'Dorm nino' i Vicenç Villatoro ha llegit uns fragments escrits per Barril al llibre 'L'espai immens. Quaderns de Namíbia', davant d'un Saló de Cent ple de gent que ha volgut retre l'últim homenatge a Barril i transmetre el condol a la família, a la Glòria, la seva esposa, i als pares i als fills.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT