Publicitat
Publicitat

Moda

El creador s'enfronta a una possible pena de presó i una multa de 22.500 €

John Galliano s'excusa pels insults antisemites

"L'antisemitisme i el racisme no tenen lloc dins la nostra societat", ha manifestat l'ex-dissenyador de Dior

El dissenyador britànic John Galliano, acusat de proferir insults antisemites, haurà de respondre davant d'un tribunal per les injúries racials, malgrat les disculpes públiques presentades dimecres.

L'àngel caigut de l'alta costura compareixerà davant dels tribunal correccional de París per les "injúries públiques" a persones "pel seu origen i la seva pertinença a una religió", ha anunciat la justícia francesa. Galliano també s'enfronta a una possible pena de sis mesos de presó i 22.500 € de multa.

Per neutralitzar la polèmica, el dissenyador ha demanat disculpes i ha negat "totalment les acusacions". "Després dels esdeveniments de dijous, no he pogut expressar-me publicament sobre això que ha passat però he d'aclarir la meva posició", ha explicat l'estilista en un comunicat difós pels seus advocats londinencs. "Presento les meves excuses sense reserva si la meva conducta ha pogut xocar", ha afegit. "L'antisemitisme i el racisme no tenen lloc dins la nostra societat", ha conclòs el creador, assegurant que tota la seva vida ha "lluitat contra els prejudiscis, la intolerància i les discriminacions". 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT