Publicitat
Publicitat

Cinema

La versió cinematogràfica de 'La torre oscura' s'ha cancel·lat

Jonathan Demme adaptarà una novel·la de Stephen King

El director d''El silenci dels anyells' portarà a la pantalla '11/22/63', un relat fantàstic en què un professor d'institut viatja al passat per evitar l'assassinat de Kennedy.

Jonathan Demme, director de films com El senyor dels anyells i Philadelphia, ha anunciat que escriurà i dirigirà la versió cinematogràfica de 11/22/63, un nou llibre d'Stephen King que es posarà a la venda el 8 de novembre de 2011. El llibre narra la història d'un professor que descobreix l'existència d'un forat temporal al menjador d'un amic que comunica el present amb l'any 1958; el professor decideix viatjar al passat amb l'objectiu d'evitar l'assassinat de Kennedy. D'aquí el títol, que al·ludeix a la data de la mort del mític polític.

Fa unes setmanes Universal va retirar el seu suport a un altre projecte que portava el segell de l'escriptor de terror i fantasia: La torre oscura, una ambiciosa adaptació de la sèrie homònima de set llibres de King que havia de protagonitzar Javier Bardem i que, segons es va anunciar, havia de constar de tres llargmetratges, dues sèries de televisió i diversos videojocs. El director del projecte previst era Ron Howard ( Apolo 13, Una ment meravellosa).

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT