Publicitat
Publicitat

Música

A partir de setembre

Josep Vila és el nou director del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Vila combinarà aquest nou projecte amb el de director de l'Orfeó Català, càrrec que ocupa des del 1998

Josep Vila i Casañas substituirà en Jordi Casas i Bayer, que va fundar el Cor l'any 1990 i n'ha estat al capdavant fins ara, i que passa a ser director emèrit del Cor de Cambra i hi continuarà col·laborant puntualment. La decisió l'ha pres aquest dimarts la junta de l'Orfeó Català arran de la voluntat de renovació del projecte i la progressió artística continuada del Cor de Cambra.

Una altra de les novetats és la unificació de la direcció dels dos cors, Orfeó Català i Cor de Cambra, per tal de crear sinergies i establir un règim de col·laboracions. Així, ambdós cors es reforçaran mútuament per créixer sota la batuta de Josep Vila.

Fundat l'any 1990, el Cor de Cambra duu a terme la seva activitat gràcies al suport de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya. El seu repertori abasta des de composicions del Renaixement fins a obres dels nostres dies. A més de tenir el seu propi cicle de música, Cambra Coral, al Palau de la Música Catalana, el Cor de Cambra ha participat en tots els cicles de música organitzats per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, com ara Palau 100, i en els cicles de concerts més importants del nostre país.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT