Publicitat
Publicitat

CINEMA

La pel·lícula s'estrenarà aquí al març

Keira Knightley: "'No em deixis mai' em va semblar calmada i devastadora"

L'actriu britànica parla de la seva participació a l'adaptació cinematogràfica de la novel·la 'No em deixis mai', de Kazuo Ishiguro

Keira Knightley, coprotagonista de l'adaptació cinematogàfica de No em deixis mai, de Kazuo Ishiguro, explica a The Guardian què li va semblar la novel·la de l'autor britànic d'origen japonès: "No havia sentit a parlar del llibre", admet. "Vaig llegir el guió i em va semblar una obra única. Òbviament després em vaig llegir el llibre, i em va semblar tan calmat i tan devastador... Sovint les pel·lícules són simplistes, i són paternalistes amb el públic. Va ser excitant formar part d'alguna cosa que et diu: 'Pensa!'".

A la pel·lícula l'actriu britànica comparteix protagonisme amb dos dels actors joves anglesos amb més projecció actualment, Andrew Garfield ( La red social) i Carey Mulligan ( An education), amb qui Knightley torna a treballar després de coincidir amb ella a l'adaptació de 2005 d' Orgull i prejudici, de Jane Austen. "Un dels grans motius pels quals volia fer aquest projecte era perquè era l'oportunitat de treballar amb una amiga, cosa que no passa sovint".

Nunca me abandones s'estrenarà a Espanya l'11 de març. És la segona adaptació a la pantalla d'una novel·la de Kazuo Ishiguro després de El que queda del dia (James Ivory, 1993).

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT