CINEMA

Léa Seydoux serà la nova 'noia Bond'

L'actriu de 'La vida d'Adèle' serà la protagonista femenina juntament amb David Craig, que repeteix com a James Bond

L'enigma sobre qui serà la preciosa actriu que farà embogir l'agent 007 en la 24a entrega cinematogràfica ha estat desvetllat. Léa Seydoux, recentment coneguda per la seva aparició com a coprotagonista a 'La vida d'Adèle', serà la 'femme fatale' d'aquesta nova entrega, titulada 'Bond 24', amb Daniel Craig repetint en el paper de l'agent secret britànic.

Al capdavant de l'equip s'hi troba Sam Mendes, que també repeteix com a director després de l'èxit de 'Skyfall', la millor estrena de la saga en els seus 50 anys d'història.

Tot i que l'actriu francesa ha tingut aparicions en destacades pel·lícules com 'Gran hotel Budapest', 'Maleïts malparits', 'La bella i la bèstia' o 'La vida d'Adèle', el seu paper més destacat, s'espera que aquest nou personatge suposi la seva consagració definitiva. El mateix que va passar a altres actrius consagrades en el paper de 'noia Bond', com Ursula Andress per la seva aparició a 'El doctor No' (1962) amb Sean Connery, o Halle Berry, una de les més recents, que va enamorar a 'Mor un altre dia', acompanyada de Pierce Brosnan, al 2002.