Cultura 28/12/2011

L'editor del llibre 'Comprender y sanar la homosexualidad' titlla de "censura" la campanya LGTB contra aquesta obra

El col·lectiu de gais, lesbianes, transexuals i bisexuals (LGTB) ha fet una campanya en contra a través d'internet que ha aconseguit que el llibre deixi de vendre's en alguns establiments

Ara
1 min

BarcelonaCarmelo López-Arias, editor del llibre "Comprender y sanar la homosexualidad", ha qualificat de "censura no legal però sí comercial" la "campanya" que el col·lectiu homosexual ha exercit a la xarxa perquè el llibre de Richard Cohen es deixi de vendre. En una entrevista a El Món a Rac1, ha dit que el llibre "lluita principalment contra l'homofòbia" i s'ha mostrat desconcertat respecte aquesta campanya de pressió que el col·lectiu LGTB ha desenvolupat a la xarxa.

Segons López-Arias, aquest text vol "curar l'homofòbia" que és el tema que més lloc ocupa dins del llibre i que no considera que l'homosexualitat sigui una "malaltia". Per tot això, l'editor ha conclòs que "no pot ser que un llibre que vol ajudar no es pugui comprar", ja que ho considera una censura "comercial". Per justificar, el valor de la seva obra ha insistit en què aquest llibre porta anys al mercat en altres llocs del món i que molta gent ha acudit a l'autor per felicitar-lo per "l'ajuda que els han donat els seus mètodes".

Aquest volum incorpora una teràpia per curar l'homosexualitat entre les sevs pàgines i el seu autor fa 20 anys que parla dels seus "mètodes" als EUA.

stats