Publicitat
Publicitat

Art

Loop 2012 tanca amb la participació de més galeries i un augment del 30% dels professionals

La desena edició de la trobada internacional de videoart de Barcelona ha analitzat les noves tendències del sector i ha estat visitada per representants de museus nacionals i internacionals de primer nivell

En la desena edició de la Fira Loop –que va tancar les portes dissabte a la nit– han destacat , d'una banda, l'augment en un 30 % el nombre de professionals acreditats , i de l'altra , les 21 ' premières' programades , més del doble que l'any passat . També ha crescut e l nombre de galeries participants: han estat 46 les galeries de 13 països que hi han participat, amb un total de 55 artistes que han mostrat els seus vídeos a les habitacions de l'Hotel Catalonia Rambles de Barcelona . E ls preus de les peces han oscil·lat entre els 1.800 € i els 65.000 €.

El premi Hotels Catalonia ha estat per a Reichrichter , artista presentat per la Galeria Conrads, de Dusseldorf . El premi consisteix en l'adquisició de la peça per Screen Projects i la seva cessió a la col·lecció del Macba . Per últim, el premi Scree Projects–Loop 2012 , que ha reconegut la millor galeria de la fira, ha estat per a la Galeria Hollybush Gardens de Londres, que presentava la doble instal·lació dels Anja Kischner & David Panos . Aquest premi consisteix en la participació gratuïta a la fira Loop de l'any vinent.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT