Art

S'hi conserven i estudien prop de 261.000 peces

El MNAC prorroga les visites a les seves reserves

Per satisfer la demanda del públic, el MNAC ha decidit prorrogar el programa de visites a les reserves del centre que va engegar l'any passat per commerorar el 75è aniversari del museu.

Per satisfer la demanda del públic, El MNAC ha prorrogat el programa de visites a les reserves que va organitzar l'any passat per commemorar el 75è aniversari del museu.

A les reserves, el MNAC conserva al voltant de 261.000 peces entre pintura, escultura, arts decoratives, cartells, dibuixos i gravats, fotografia, objectes i monedes. El programa de visites guiades permet recòrrer, durant dues hores, els espais que contenen la pintura de gran format, la pintura sobre taula i talles de fusta i els materials inorgànics, com ara la pedra, el guix o el bronze.

Amb aquesta activitat, els participants tenen l'oportunitat de visitar espais singulars per on normalment només transiten els professionals del centre i altres espais molt poc coneguts de l’edifici, com el moll de descàrrega o les galeries d’instal·lacions tècniques, que permeten tenir una visió global del museu.

  • Etiquetes