Cinema

El marit d'E. L. James escriurà la seqüela de 'Cinquanta ombres d'en Grey'

Niall Leonard ja va treballar en el guió del primer film de la saga, i també ha firmat els de les sèries 'Air force one is down' i 'Impuls sagnant'

'Cinquanta ombres més fosques' ja té guionista. L'adaptació a la gran pantalla de la segona entrega de la saga comptarà amb el guió de Niall Leonard, el marit de E. L. James, l'autora dels llibres. Leonard ja va treballar en el guió de 'Cinquanta ombres d'en Grey', i ha creat els guions de les sèries 'Air force one is down' i 'Impuls sagnant'. A més, també és autor de la saga literària 'Crusher'.

El productor del film, Michael De Luca, s'ha mostrat entusiasmat de poder comptar amb Leonard a l'equip: "Niall és un escriptor excepcional, amb diversos títols a l'esquena, i tenim sort que s'hagi unit a l'equip de 'Cinquanta ombres'", ha declarat a The Hollywood Reporter. La pel·lícula, però, encara no té director.

E. L. James ja havia manifestat en diverses ocasions el seu desig de tenir més control sobre la saga cinematogràfica. Ara que el seu marit serà l'encarregat del guió, sembla que les pretensions de James quedaran satisfetes, ja que al final tot quedarà a casa. A més, Niall té l'experiència que a ella li falta per escriure un guió cinematogràfic. La notícia arriba un dia després de saber que Rita Ora, que va interpretar la germana de Christian Grey a la primera pel·lícula de la saga, tornarà a formar part del rodatge al segon film.