Cinema
Cultura 20/02/2015

E.L James, autora de '50 ombres d'en Grey', vol escriure el guió de la seqüela

El canvi de guionista podria suposar que la segona part s'endarrerís

Europa Press
1 min
L'equip de 'Cincuenta sombras de Grey' / REUTERS

MadridL'autora del best-seller '50 ombres d'en Grey', E.L James, ha anunciat que vol escriure el guió de seqüela: '50 ombres més fosques'. L'escriptora busca ocupar el lloc de la guionista Kelly Marcel, que s'ha encarregat de l'adaptació cinematogràfica del primer volum de la trilogia i que se sospita que no repetirà en la segona part. Fins ara, però, els estudis s'han resistit a la idea que James adapti la novel·la a la gran pantalla.

Si James firma el guió de la pel·lícula, això suposaria un retràs en l'estrena de la seqüela, ja que l'autora no té experiència cinematogràfica.També comportaria, en principi, un major contingut sexual, tot i que sotmès a constants revisions dels estudis. Això ja va suposar discussions constants entre James i Marcel, que van col·laborar en el guió de 'Cincuenta sombras de Grey'- perquè els estudis van demanar una rebaixa del to.

El contingut sexual també va enfrontar James amb la directora del film, Sam Taylor-Johnson, que volia que "la història fos alguna cosa més que sadomasoquisme" i que no fos tan explícita com volia l'autora, segons afirma 'The Sun'. Aquestes discussions van portar Taylor-Johnson a anunciar que no dirigiria les dues pel·lícules restants, tot i que Universal no ho ha confirmat, ja que no estava d'acord amb el control absolut que volia exercir James sobre la cinta.

Segons Variety, els estudis encara han d'ultimar els detalls de la seqüela amb l'escriptora, però això, tal com ha assenyalat un portaveu d'Universal Pictures, "encara no ha passat".

stats