Publicitat
Publicitat

CINEMA

El proper film de Martin Scorsese serà infantil i en 3D

La invenció d'Hugo Cabaret tindrà de protagonistes Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley i 'el nen amb el pijama de ratlles'

La pròxima pel·lícula de Martin Scorsese serà el seu debut en el cinema per a nens i també la seva primera aventura en 3D , segons Variety .

La invenció d'Hugo Cabaret és l'adaptació del llibre infantil de Brian Selznick 's . La història se centra en un nen de 12 anys q ue viu entre les parets d'una estació de tren de París el 1930 . La decisió de Scorsese reafirma la idea que la tecnologia 3D s'està expandint més enllà del seu ús tradicional en pel·lícules de gran pressupost i grans èxits carregats d'efectes especials . A principis d' aquesta setmana, Werner Herzog va anunciar que rodarà un documental en 3D sobre la cova Chauvet - Pont d' Arc , un lloc al sud de França que conté les primeres pintures rupestres conegudes , que es remunta com a mínim 30.000 anys .

Sacha Baron Cohen i Ben Kingsley van informar el mes passat que estaven en converses per unir-se al repartiment de La invenció d'Hugo Cabret . Baron Cohen podria fer d' inspector de l'estació i Kingsley seria la llegenda del cinema francès George Méliès , el director d' Un Viatge a la Lluna , que té un paper fonamental en la història . El jove actor britànic Asa Butterfield ( El noi del pijama de ratlles ) exercirà el paper principal , mentre que Chloe Kick - Ass Moretz interpretarà una noia excèntrica que una parada de joguines a l'estació de tren .

Segons Variety , el rodatge començarà a Londres al juny , amb l'objectiu de llançar-la el desembre de 2011.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT