Publicitat
Publicitat

Cinema

'Michael Moore in TrumpLand', la nova i polèmica pel·lícula sobre Donald Trump

El director de 'Bowling for Columbine' estrena a Nova York i Los Angeles un documental sobre els votants de Donald Trump

El cineasta americà Michael Moore va anunciar aquest dimarts per sorpresa l'estrena d'un documental sobre Donald Trump, candidat republicà a la Casa Blanca, sota el títol de 'Michael Moore in TrumpLand'. El film s'estrena aquest dimecres als cinemes de Nova York i Los Angeles, tres setmanes abans de les eleccions nord-americanes, i és la repetició d'una obra de teatre escrita per Moore que va ser representada a Ohio.

"Vine a veure la pel·lícula que els republicans d'Ohio van intentar aturar. El guanyador d'un Oscar Michael Moore s'endinsa directament en territori hostil amb el seu espectacle arriscat i hilarant, al cor de la terra de Trump setmanes abans de les eleccions de 2016", anima la nota de premsa de la pel·lícula. Juntament amb Michael Moore, altres figures de Hollywood, com Barbra Streisand, Billy Crystal, Julia Roberts, Helen Mirren i Lena Dunham, estan donant suport a la campanya de Hillary Clinton per impedir que Trump arribi a la Casa Blanca.

Moore va rebre l' Oscar al millor documental el 2003 amb 'Bowling for Columbine', i va ser nominat el 2007 per 'Sicko', una obra de denúncia contra el sistema sanitari nord-americà. La seva trajectòria professional està marcada per obres de contingut polític, com 'Capitalism: where to invade next' (2015) i 'Fahrenheit 9/11' (2004).

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT