MÚSICA
Cultura 07/08/2012

Miguel Poveda: "Encara no puc creure que l'acompanyés a la barca en la qual se n'aniria"

El 'cantaor' badaloní segueix impactat per la desaparició de la gran cantant mexicana en el dia del seu darrer comiat

Ara / Efe
1 min
Chavela Vargas / EFE

MadridEl 'cantaor' de Badalona Miguel Poveda no es pot creure del tot haver acompanyat Chavela Vargas en el seu darrer concert el passat 10 de juliol a la Residencia de Estudiantes de Madrid. "Encara no puc creure que l'acompanyés a la barca en la qual se n'aniria", ha dit el cantant, "que acabaria sent el seu 'último trago'". Poveda ha publicat un text a la seva pàgina web en homenatge a la mexicana, dient tot això i recordant la darrera actuació amb Vargas i la cantant Martirio, durant la qual la desapareguda interpretà 'La barca en que me iré', de Pepe Aguilar.

Miguel Poveda també dóna "gràcies a la vida" per concedir-li "el privilegi" de gaudir de Chavela Vargas. Explica que va conèixer la música de Vargas gràcies al cinema de Pedro Almodóvar, i va observar en "la seva música la seva veritat en parlar de la vida i de l'amor". L'artista afirma haver sentit "un amor profund i incondicional i un gran respecte" per la seva figura, "símbol de llibertat i d'autenticitat".

Així mateix, explica que havia somiat conèixer-la i recorda les dues vegades en les quals estigueren junts, una veient-la dalt d'un escenari i l'altra compartint-lo, fa un mes ("un somni impossible", diu Poveda), les dues al mateix lloc, a la Residencia de Estudiantes de Madrid.

"Gràcies, Chavela, et recordaré tota una vida", s'acomiada l'artista.

stats