Publicitat
Publicitat

Música

Mor el cantant italià Lucio Dalla

L'autor de 'Caruso' ha patit un infart a Montreux. Tenia 68 anys

Dia de dol per a la cançó italiana. Lucio Dalla ha mort avui a causa d'un infart a la ciutat suïssa de Montreux, han informat fonts properes al cantant. Dalla acabava d'iniciar a Suïssa una gira europea. La setmana passada, l'autor de 'Caruso' va actuar al Festival de la Cançó de San Remo, on va fer un duo amb el jove Pierdavide Carone, a qui havia escrit la cançó 'Nani'. El fotògraf Roberto Serra ha explicat que ahir a la nit va parlar amb Dalla i que el va trobar "molt bé, feliç i tranquil".

L'inimitable Lucio Dalla era una de les figures més personals de la música italiana dels últims 40 anys. Nascut a Bolonya el 4 de març del 1943, va començar com a clarinetista de jazz, però ben aviat va engegar una carrera pròpia. Va debutar el 1966 amb l'extravagant disc '1999'. El seu millor moment va arribar als anys 70, gràcies a treballs com 'Automobili'.

La sobtada mort de Dalla ha commocionat els seus amics i col·legues, com Francesco de Gregori, el cantautor amb el qual havia col·laborat als discos 'Banana Republic' (1979) i 'Work in progress' (2010). De Gregori ha decidit no parlar amb la premsa perquè se sent molt trist per la pèrdua del seu amic.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT