Música

One Direction torna a imposar-se a la llista de 'Billboard'

El grup ha recaptat 74,2 milions d'euros amb la gira 'On the road again', segons la llista que publica la revista

One Direction torna a regnar a la llista anual de la revista Billboard dels grups que recapten més diners durant una gira. L'última gira del grup, 'On the road again' ja ha recaptat 74,2 milions d'euros amb els 23 concerts que han celebrat, però la les actuacions no finalitzaran fins al 31 d'octubre. La segona posició de la llista l'ocupa el grup Foo Fighters, que ha aconseguit 40,71 milions d'euros amb 15 concerts que van reunir prop de mig milió d'assistents.

Els altres tres artistes que van recaptar més diners són Katy Perry, amb 38,13 milions d'euros; FleetWood Mac, amb la suma de 36 milions i els Rolling Stones que amb només 6 concerts van acumular més de 180.000 espectadors i 34,84 milions d'euros.

L'informe recull també les promotores mundials que han facturat més durant l'any.  Live Nation és posiciona com a número 1 en la llista al facturà prop de 406 milions d'euros en concerts celebrats durant els sis primers mesos de 2015. Amb 1.259 concerts i 265 milions d'euros se situa en segona posició AEG Live. Frontier Touring ocupa la tercera posició amb una facturació de 90 milions d'euros en 99 concerts. Els tres recintes que han obtingut una major recaptació per concerts van ser l' O2 Arena de Londres, el Manchester Arena i el Madison Square Garden de Nova York.