'Ordinary love', la nova cançó d'U2 per al 'biopic' de Nelson Mandela

La cançó per al film 'Mandela: long way to freedom', sobre l'autobiografia del lider sud-africà, s'avança a la publicació del nou disc, que sortirà el 2014

La banda irlandesa U2 ha escrit i interpretat una cançó nova, 'Ordinary Love', per al 'biopic' de Nelson Mandela 'Mandela: long walk to freedom', amb Idris Elba i Naomie Harris. La cinta, dirigida per Justin Chadwick, es basa en l'autobiografia de l'expresident de Sud-àfrica i narra la seva joventut, l'etapa escolar i els 27 anys de presó abans de ser president i treballar en contra de la segregació racial. El film encara no té data d'estrena als nostres cinemes, però s'estrenarà el 29 de novembre als EUA.

La banda, assegura a la seva web, va veure fragments del film per inspirar-se, abans de l'estiu, a l'hora d'escriure la cançó. És el primer nou tema que treuen en els darrers tres anys, tot i que estan preparant nou disc, que previsiblement publicaran a principis del 2014.

El productor Anant Singh, un dels principals del país, afirma que "encaixa, perquè U2 sempre ha donat suport a Madiba". Singh és qui va obtenir personalment els drets cinematogràfics del llibre de Mandela. El coproductor és el totpoderós Harvey Weinstein: "Al llarg dels anys, hem tingut molt bona relació amb U2, incloent-hi una nominació als Oscars i un Globus d'Or per la cançó 'The hands that built america', de 'Gangs of New York', de Martin Scorsese.

Més continguts de