Publicitat
Publicitat

Música

Omar Sosa, Paolo Fresnu i Chano Domínguez inauguraran el Festival de Jazz de Barcelona el 30 d'octubre

La programació, que inclou els concerts de Brad Mehldau i Sonny Rollins, es tancarà el 30 de novembre amb l'actuació de Chick Corea

El Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, que ja havia avançat bona part de la programació al juliol, s'inaugurarà amb un doble concert al Palau de la Música el 30 d'octubre. Per una banda hi actuaran Omar Sosa i Paolo Fresnu, acompanyats de la gaitera Cristiana Pato. I després, el pianista Chano Domínguez, que presentarà l'espectacle 'Flamenco sketches'.

El festival tindrà com a gran estrelles Chick Corea, Brad Mehldau i el llegendari saxofonista Sonny Rollins, que tancarà a Barcelona la seva gira europea. La presència catalana serà força nombrosa. Entre els grups i artistes locals hi destaquen Kejaleo, la banda de flamenc jazz de Xavi Turull, Diego Cortés i Cristo Fontecilla; Carles Benavent; la contrabaixista  Giulia Valle i Andrea Motis & Joan Chamarro. També hi actuarà Albert Pla, que presentarà l'espectacle 'Manifestació' a l'Artèria Paral·lel (un nou espai del festival), i Ànimes Càndides, el nou grup que han muntat els membres de la Companyia Elèctrica Dharma per "fer alguna cosa diferent, improvisar i investigar", segons que ha dit el saxofonista i cantant del grup, Joan Fortuny.

El pressupost del festival és d'1.050.000 euros (l'any passat, 1.102.000 euros), dels quals el 16,5% són d'aportació pública.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT