Música

Pol Cruells estrena el videoclip de 'Posidònia'

La cançó forma part de 'Fanzín', el nou disc del baixista d'Els Amics de les Arts

Rodat a la platja del Trabucador, al delta de l’Ebre, i amb imatges subaquàtiques del realitzador de documentals Rubén Casas, amb aquest videoclip Pol Cruells ens convida a embarcar-nos amb el seu contrabaix a la millor versió del nostre mar Mediterrani. Les imatges acompanyen 'Posidònia', una cançó que reivindica el paisatge mediterrani a través d’un llenguatge oníric però també donant el protagonisme a aquesta planta subaquàtica. Gràcies a la posidònia, precisament, les aigües del Mediterrani són tan netes i riques en biodiversitat, una situació, però, amenaçada per l’activitat humana.

'Posidònia' forma part de 'Fanzín', el nou disc de Pol Cruells, que compagina la carrera musical al seu nom amb la de baixista d'Els Amics de les Arts. L'àlbum és un homenatge al treball dels autors gràfics dels còmics de finals dels 70 i dels anys 80, un imaginari apocalíptic ple de fantasia, ciència-ficció i erotisme, que van marcar la infantesa i l’adolescència de Cruells. A més de la reivindicació del paisatge mediterrani, les cançons de 'Fanzín' aborden temàtiques com la migració i la crisi mediambiental.

El concert de presentació del disc a Barcelona serà el 24 de maig al CAT, Centre Artesà Tradicionàrius, i el 28 de juny a Sabadell.